Jóna Ingólfsdóttir, Den Kreative Muskel

Iscenesættelse

Den kreative muskel tilbyder at være med som inspirator og konsulent hvis I skal iscenesætte andre, og som idéperson og instruktør hvis I selv skal præsentere noget og gerne vil have at det gør indtryk eller rusker op.

Der tilbydes to slags produkter:

1.  Iscenesættelse af andre kan for eksempel være hvis I skal sætte en forestilling op med en gruppe elever – eller med kolleger, hvis I skal få elever eller andre til at præsentere et projekt i en scenisk form, eller hvis I vil undervise i egentlige teaterteknikker. Her kan jeg hjælpe med idéudvikling, planlægning af processen, forslag til hvordan I kan få deltagerne til at være mere kreative eller mere præcise og sceneteknisk effektive, samt indspil om hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan lade sig gøre.

2. Jeres egne projekter kan for eksempel være en præsentation af et produkt eller et projekt, et konferenceindlæg, en åbningsceremoni, et indslag til en temadag, en reception, på en messestand m.m. Her kan jeg også hjælpe med idéudvikling, planlægning, komme med forslag og vejlede om hvad der virker. Derudover kan jeg påtage mig en instruktørrolle - på basis af jeres input - hvis det ønskes.

Tidsforbrug efter aftale og behov.
Den Kreative Muskel v/ Jóna Ingólfsdóttir - Tlf. 2892 6403 - Aldersrovej 3, 8200 Århus N